Den unge prinsesse skal vænne sig til en noget anderledes dagligdag.

I den forløbne uge kom det frem at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har taget en drastisk beslutning hvad går deres yngste børn, tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine.

Netop som de royale tvillinger gjorde sig klar til at påbegynde 6. klasse, valgte kronprinseparret at splitte de to søskende ad, og dermed flyttede Josephine over til en anden skole.

Prinsessen forlader dermed Tranegårdskolen i Hellerup, og skal i stedet vænne sig til at det er skoleklokkerne på Kildegårds Privatskole hun skal reagere på.

Josephine har første skoledag på den nye skole onsdag morgen, men hun skal se frem til flere nye ting end blot klassekammerater og skolebøger, skriver BILLED-BLADET.

Kildegårds Privatskole er nemlig kendt i hovedstadsområdet for at vægte de fysiske rammer højt. De seneste år har skolen haft store forbedringer og udvidelser på grunden, i form af blandt andet udendørs boldbaner, fællesområder og legepladser.

Samtidig satser skolen også højt på de sociale arrangementer, for at danne et tættere bånd blandt eleverne. Prinsessen og resten af eleverne skal derfor se frem til både den store Høstfest i september, samt skolens fødselsdag i november.