De skulle have vendt snuden hjem mod Skandinavien, men sådan skulle det ikke gå. I stedet kan prinsessen nu se frem til en operation.

Det er Prinsesse Leonore af Sverige, der har brækket armen.

Det svenske kongehus har bekræftet, at Prinsesse Madeleines ni-årige datter har brækket armen. Og at uheldet efterfølgende vil kræve en operation.

På grund af ulykken måtte den kongelige mor til tre aflyse en rejse hjem til Sverige.

Ifølge Svensk Damtidning skete Leonores ulykke derhjemme i Florida. Ifølge flere kilder snublede prinsessen og brækkede armen.

Madeleine, hendes mand Christopher O’Neill og deres tre børn – Prinsesse Leonore, Prins Nicolas og Prinsesse Adrienne – har boet i Florida siden 2018.

Det svenske kongehus annoncerede i marts, at den kongelige familie på fem ville forlade USA og flytte tilbage til Sverige i løbet af året.

“HRH Prinsesse Madeleine og Hr. Christopher O’Neill vil sammen med deres børn flytte til Stockholm i august 2023,” fortalte det svenske kongehus i en pressemeddelelse. “Prinsesse Madeleine og Hr. Christopher O’Neill har besluttet, at deres familie skal flytte til Sverige på ubestemt tid.”

Madeleine og hendes familie vil bo i en lejlighed på Det Kongelige Stutteri i Stockholm.

Leonore og Nicolas på syv år vil begynde i folkeskolen til efteråret, mens Adrienne på fem år vil starte i børnehaveklasse.