Prins Harry er bestemt ikke nærig med at referere til sine kønsdele, i sin netop udkomne selvbiografi, ‘Spare’ eller dansk oversat; ‘Reserven’, og det fik natten til tirsdag komikeren Chelsea Handler til at stikke gevaldigt til prinsen.

Da hun til prisuddelingen ‘Critics Choice Awards’ skulle præsentere en af de nominerede, fik hun nemlig lige sendt en stikpille af sted efter prinsen.

– Nicey Nash-Betts er nomineret for ‘Dahmer’. ‘Dahmer’ blev den tredjemest sete serie på streamingtjenesten Netflix, ved at være blevet set en milliard gange, hvilket åbenbart er det samme antal gange, vi skal høre på, at prins Harry taler om forfrysninger i sin penis, sagde hun og slog fast:

– “Nu er det nok.”

Ifølge flere medier nævner prins Harry sin penis hele 15 gange i løbet af bogens omtrent 400 sider. Her fortæller han blandt andet om en særlig pude, han har købt til sin penis efter de føromtalte forfrysninger.

Der er dog også blevet plads til flere afsløringer i bogen, hvor prins Harry blandt andet hævder, at han er blevet udsat for vold og holdt udenfor af medlemmer af sin familie.

I bogen fortæller prins Harry desuden, at han har slået 25 mennesker ihjel, da han gjorde tjeneste som soldat i Afghanistan, ligesom han også kommer omkring, hvordan han mistede sin mødom.

Prins Harrys bog er, siden den udkom, blevet flået af hylderne, men selvom bogen ser ud til at blive en bestseller, har den ikke gjort noget godt for briternes syn på ham.

I en meningsmåling gennemført af YouGov fremgik det således, at prinsen er mere upopulær end nogensinde.