Det er en hel særlig løn, som Harry raser over, nemlig den som hans kone ikke fik.

Monarken skulle angiveligt have givet den ubehagelige nyhed til prinsen i 2016, kort efter Harry afslørede, at han havde planer om at gifte sig med den amerikanske skuespillerinde. Dette beskrives af den kongelig korrespondent Robert Jobson i den nyebog “Our King”.

“Er du sikker, Harry?” lød det først fra William, da Harry fortalte, at han ville giftes med Meghan Markle. Kort efter kom farmand Charles med endnu et ‘hug’

I stedet for at lykønske Harry, sagde den kommende konge, at han ikke havde råd til at betale Meghan som et medlem af den kongelige familie, fordi han allerede finansierede Camilla og Williams voksende familie. Lyder det fra mediet Express.

“Det gjorde Harry rasende”, skrev Jobson, der også har skrevet to bøger om prinsesse Diana sammen med hendes tidligere livvagt Ken Wharfe.

Denne “bombe” førte til en af de første uoverensstemmelser mellem far og søn.

Charles stoppede med at tage Harrys opkald, efter at hans søn havde bandet ad ham og gentagne gange bedt om penge.

“Da dronningen spurgte Charles, hvorfor han ikke havde givet efter, fortalte han hende, at han ikke var en bank”, skriver Jobson.

Harry føler at have oplevet modgang fra både sin far Charles og sin bror William i forbindelse med ægteskabet med Megan Markle, men også dronning Elizabeth vendte dem ryggen. Det skete især efter parrets optrin, hvor de lavede det berygtede interview med Oprah, hvor de stærkt kritiserede monarkiet og beskyldte familien for ikke at acceptere Meghan på grund af racistiske idealer.

Den afdøde dronning beskrev Sussexes opførsel som “ganske vanvittig”, skrev lyder det fra den royale korrespondent.

På trods af den åbenlyse kulde mellem parrene kan kongelige iagttagere måske opleve endnu en genforening ved kong Charles’ kroning, som er planlagt til den 6. maj.

Harry og Meghan er i færd med at lægge sidste hånd på planerne om at flyve fra Californien til London for at deltage i det historiske arrangement.