Ifølge flere britiske medier, skulle prins Harry have udtrykt, at han er villig til at vende tilbage.

For to uger siden lød en trist melding fra Buckingham Palace, kong Charles har fået kræft. Dog lød meldingen også på, at både kongen og lægerne som behandler ham, er optimistiske.

Kort efter meldingen, fulgte medierne prins Harry, som rejste fra USA til England, for at besøge sin far. Prins Harry var blot i Englang i omkring et døgn, inden han rejste tilbage til USA igen.

Forholdet mellem prins Harry og resten af den britiske kongefamilie har i flere år været køligt, men noget tyder på, at der nu er lidt lunere luft mellem Harry og familien.

Ifølge flere udenlandske medier, herunder Page Six, har prins Harry nemlig givet udtryk for, at han ikke er afvisende overfor at vende tilbage til at udføre royale pligter, mens hans far er syg.

Det udtaler en kilde ifølge mediet.

“Prins Harry vil være villig til at vende tilbage til sine royale pligter – hvis kong Charles spørger ham,” lyder det fra kilden.

En anden kilde udtaler:

“Jeg har svært ved at tro. at hvis hans far spørger om hans hjælp, at Harry vil sige nej.” Samme kilde udtaler dog også, at vedkommende ikke tror, at det er noget Harry selv vil spørge om.

Prins Harry og hans hustru Meghan trådte tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus tilbage i 2020. I dag bor parret i USA med deres to børn.