Afslørende detaljer om den engelske prins’ planer er kommet til overfladen

Hvad er der mon sket i deres tidlige dage, siden Donald Trump og Vladimir Putin endte med at være de skandaleramte personer de er i dag?

Det ville den engelske prins Harry tilsyneladende gerne have haft svar på.

Ifølge en ny afslørende artikel fra erhvervsmagasinet Bloomberg ville den engelske prins gerne have haft Donald Trump og Vladimir Putin som gæster på hans podcast ‘Archetypes’, hvor de stærkt kritiserede landsledere skulle have snakket ud om deres barndom og opvækst.

Her skulle den intime samtale med de to gæster give et klart indblik i, hvad der har formet dem til at være de individer de er den dag i dag.

Samtidig kan Bloomberg også afsløre, at Facebook- stifter Mark Zuckerberg også ksulle have fået en invitation, om at besøge den 38-årige prins til en snak under fire øjne og to tændte mikrofoner.

Men gæstelisten stopper skam ikke der.

I et andet podcastformat skulle Harry også have en snak om religion og spiritualitet – så naturligvis var Pave Frans på ønskelisten over interessante mennesker, prinsen ville have en snak med.

Hvis du sidder og undrer dig over, hvorfor du aldrig har kunne finde prinsens podcast på nogle podcast-eller streamingtjenester, så er der en god grund til det.

Modsat størstedelen af verdensbefolkningen, så har Spotify ikke haft noget problem med at sige ‘nej’ til prinsen.

Ifølge rapporter var Harrys planer for prodcastformatet for urealistiske og tvivlsomme. Derudover kunne de af erfaring konkluderer, at hverken Putin eller Zuckerberg ligefrem er ‘åbne bøger’ under interviews. Derfor blev ‘Archetypes’ aldrig mere end en salgstale til Spotify, der gav afslag på prinsens idé.