Prins Harry er meget opmærksom på rygterne om sin “rigtige far”.

I årtier har der været spekulationer om, at prinsesse Dianas tidligere elsker James Hewitt, er 38-åriges sande far.

På trods af at Harry blev født i 1984 og parrets romantiske forhold sluttede efter sigende i 1987.

Og angiveligt ville ingen ringere end Kong Charles III grine af faderskabskravene, ifølge Harrys nye best seller bog, ‘Spare’ også kaldt ‘Reserven’ på dansk.

“Far kunne godt lide at fortælle historier, og dette var en af de historier som blev gentaget”. Han fortæller til NBC News at han plejede at spørge:

“Hvem ved, om jeg virkelig er prinsen af Wales? Hvem ved, om jeg overhovedet er din rigtige far? Måske er din rigtige far i Broadmoor, min kære dreng!”.

Idet at han huskede hvordan Charles plejede at grine og grine, synes han at det var en usjov joke, taget i betragtning af det rygte, der cirkulerede rundt netop, da min mors tidligere elsker faktisk var Major James Hewitt.

“En af årsagerne til dette rygte var Major James Hewitts flammende ingefærhår, men en anden var sadismen”. Fortæller Harry.

“Læserne var henrykte over tanken om, at det yngste barn af prins Charles ikke var prins Charles’ barn. De kunne ikke få nok af denne “joke” af en eller anden grund. Måske fik det dem til at føle sig bedre med deres eget liv, en ung prins’ liv var til grin”.