Prins Harry har planer om at tilbringe mere tid med familien i England, hvilket er helt nyt, efter flere år med kold luft.

Prins Harry har for nyligt delt sine fremtidsplaner om at tilbringe mere tid med sin familie i Storbritannien, på trods af et kortfattet besøg hos sin syge far, kong Charles, der for nylig blev diagnosticeret med kræft.

Dette første besøg, som varede omkring 45 minutter, har vakt stor opmærksomhed i de britiske medier. Prinsen, der i øjeblikket opholder sig i Canada med hertuginde Meghan for at deltage i Invictus Games, afslørede i et interview med Good Morning America, at han ser styrken i familiære bånd, især i tider med sygdom, og planlægger derfor flere rejser til Storbritannien for at besøge sin familie.

Det skriver Hello Magazine.

Under sit ophold i Canada understregede prins Harry vigtigheden af familie og udtrykte sin kærlighed til sin egen, på trods af de udfordringer de står overfor. Han rejste alene til Storbritannien uden Meghan eller deres børn, Archie og Lilibet, men antydede, at de muligvis vil deltage i fremtidige besøg.

Kong Charles’ kræftdiagnose blev opdaget under en operation for en forstørret prostata, og han er nu under behandling. På trods af sin sygdom fortsætter kongen med at udføre administrative opgaver, selvom han er blevet rådet til at mindske sine offentlige forpligtelser. Udover kongens helbred har den britiske kongefamilie også været berørt af prinsesse Kates nylige maveoperation, hvilket har medført en sygemelding indtil efter påske.