Nu skal den populære korrespondent noget nyt.

Rasmus Tantholdt, den velkendte korrespondent, træder ind i en ny æra af sin karriere, idet han fortsætter sin rejse med TV 2, men nu i rollen som kanalens faste Mellemøstkorrespondent. Denne nye stilling markerer en styrkelse af TV 2’s dækning af Mellemøsten, en region, der i øjeblikket er under globalt mikroskop på grund af den eskalerende konflikt mellem Israel og Hamas.

Det skriver mediet Newsner.

Tantholdt, der har dækket regionen i over to årtier, er anerkendt for sin dybdegående forståelse og formidling af de komplekse og historisk rodfæstede konflikter, der præger Mellemøsten. Jakob Vissing, TV 2s udlandschef, roser Tantholdt for hans evne til at gøre komplekse geopolitiske spændinger forståelige for det danske publikum, hvilket understreger hans unikke kvalifikationer for denne rolle.

Baggrunden for Tantholdts intensiverede fokus på Mellemøsten er den tragiske optrapning af konflikten mellem Israel og palæstinenserne, som han har dækket siden Hamas’ angreb den 7. oktober 2023. Tantholdt beskriver sin forbindelse til regionen som dybt personlig, præget af utallige møder med mennesker, hvis liv er formet af konfliktens rædsler.

På det personlige plan har Tantholdt også haft store begivenheder i det forløbne år, herunder sit bryllup med tv-værten Natasja Crone i december 2023. Parret, der nu står over for udfordringen ved Tantholdts øgede tilstedeværelse i konfliktzoner, deler en dyb forbindelse, som uden tvivl vil blive sat på prøve i lyset af hans nye rolle.