Nu åbner hun op om de rystende tid

De mennesker, der er eksponeret for masser af tid i rampelyset, har næsten alle oplevet forskellige former for hadbeskeder. 

Blandt ofrene er tv-værten Mette Bluhme Rieck, som har har oplevet at blive eskorteret til og fra arbejde efter at have modtaget dødstrusler.

Sådan fortæller hun i et interview med Hendes Verden, skriver Alt.dk.

Tiden skal spoles et par år tilbage, da Mette Bluhme Rieck her modtog et opkald fra DR, men hun befandt sig i sit sommerhus’ idyl.

Idyllen blev dog afbrudt brat, da hun under opkaldet fik kastet en våd klud i hovedet, da hun fik fortalt, at hun var blevet truet på livet.

”Han lovede mig, at jeg aldrig igen skulle opleve jul med min familie. I flere uger måtte jeg hentes og bringes til DR af to vagter, for jeg laver jo live-tv, så det er ikke så svært at gætte, hvor jeg er hvornår. Jeg blev virkelig bange og berørt, for jeg havde jo aldrig prøvet noget så alvorligt”, fortæller Mette Bluhme Reick i interviewet.

Mette Bluhme Reick frygtede at forlade sit hjem eller arbejdsplads. Foto: Janus Nielsen/Foto Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Faktisk var Mette Bluhme Reick ikke alene om at blive truet. En af hendes ældre kolleger oplevede nemlig noget, der mindede om det samme, men kollegaen tog det mere roligt.

Mette derimod kunne ikke finde ro, før manden var blevet fundet, så hun kunne se, hvem der havde udsendt de uhyggelige trusler.

Senere kom det frem, at det var en ‘stakkel’, som hun selv beskriver ham, der havde set sig sur på hende. Yderligere var han fra Jylland, hvilket også lagde en dæmper på DR-værtens nerver.

Hun påpeger, at de sociale medier har gjort, at man som eksponeret og kendt person bliver konfronteret med flere ting, end man blev før i tiden.