Julia Faustyna Wendells besked er nået til Storbritannien, og nu har Maddies forældre svaret.

Polske Julia Faustyna Wendell er gået viralt, efter hun på Instagram sagde, at hun var overbevist om, at hun er den forsvundne Madeleine McCann. 

Den 21-årige har for nylig oprettet en Instagram-profil med brugernavnet @IamMadeleineMcCann, som hun hævder at bruge billeder til at være den forsvundne Maddie.

Det er blandt andet den karakteristiske prik i øjet, samt andre lignende træk, der har overbevist den polske kvinde om, at hun er den forsvundne brite.

Og hvis du tror på Julia, er Maddies forældre, Kate og Gerry McCann, blevet enige om at tage en DNA-test for at afgøre, om Julia er den datter, de ikke har set siden 2007.

“Tak for støtten. Kate og Gerry McCann er blevet enige om at tage en DNA-test,” skrev kvinden i sin Instagram-bio ifølge New York Post.

Julia fortæller på sin Instagram-profil, at hun ikke husker meget fra de tidlige år – udover at være på ferie et varmt sted med masser af farvestrålende huse. Derudover har hendes familie ingen billeder af hende fra en meget ung alder.

Julia afviser, at hun står frem med sit krav om at få opmærksomhed. Hun vil bare vide sandheden.

McCann-familien har endnu ikke bekræftet, at de har sagt ja til at tage en DNA-test.

Men en kilde tæt på McCanns fortalte Daily Star, at de fandt ud af Julia, efter at hun gik viralt med sin Instagram-konto.

Ifølge mediet skal kilden have sagt, at familien ikke tager nogen chancer og er klar til at undersøge nærmere.

“De er villige til at se på alle sporene. Pigen ligner bestemt Madeleine. Det kan ikke afvises,” siger kilden.