Politiet har ikke begået noget strafbart i forbindelse med realitykongen Sidney Lee’s død i maj 2022, ifølge Den Uafhængige Politianklagemyndighed.

Der er ikke begået noget strafbart i forbindelse med Sidney Lee’s pludselige død. Han gik pludseligt bort d. 16 maj sidste år.
Foto: Ritzau Scanpix

Sidney Lee er døbt sit borgerlige navn Søren Hassel Hansen og blev kun 43 år gammel. Han døde om morgenen i sine forældres lejlighed i København.

Efter Sidneys pludselige dødsfald har sagens været under efterforskning af Den Uafhængige Politianklagemyndighed, fordi at det var en politibetjent på stedet, da han sov ind.

Det er blevet vurderet, at der ikke er blevet begået noget strafbart i forbindelse med den ukronede realitykonges død, derfor er politiet blevet fuldstændig frikendt. Skriver Newsbreak.dk.

Man ved endnu ikke, hvad politi betjentene lavede i lejligheden eller om det havde indflydelse på hans pludselige død. Hans dødsårsag har endnu heller ikke set dagens lys.

Newsbreak.dk har talt med Statsadvokaten og han siger at” Baggrunden for afgørelsen er, at Statsadvokaten i København ikke har fundet, at der er rimelig formodning om, at politiet har begået noget strafbart“.