Den populære tv-vært med trist meddelelse.

Den 47-årige tv-vært Felix Smith må melde afbud til aftenens “Entreprenour of the Year”, da han er testet positiv for corona. Smith, der skulle have været vært sammen med journalist Charlotte Beder, delte den uheldige nyhed på Instagram og udtrykte sin skuffelse over at gå glip af arrangementet.

Dermed ser det ud til, at Charlotte Beder nu må træde til som solovært til begivenheden. Det skriver Se og Hør.

Trods denne uheldige situation har Felix Smith noget positivt at glæde sig over i sit personlige liv.

I begyndelsen af oktober afslørede han, at han havde fundet kærligheden igen. En måned senere afslørede han, at hans hjerte var blevet erobret af 27-årige Dlara Qadri fra Aalborg.

Smith delte den glædelige nyhed på Instagram og udtrykte sin begejstring for kærlighedens sejr.

Om prisen:

“Entrepreneur Of The Year” blev introduceret i USA i 1986. Hvert år hædres og anerkendes de entreprenører, der leder an i store væksteventyr, globalt i 60 lande. Danmark har været en del af dette program i over 25 år, hvor vi har fejret vores egne vækstskabere og deres imponerende vilje, visioner og resultater.

At opbygge og drive succesfulde virksomheder kræver en særlig dedikation, og de entreprenører, der opnår dette, tjener som rollemodeller for kommende generationer med deres fokuserede tilgang til innovation og bæredygtig vækst.