TV 2 er efter programmet ”Petra slukker strømmen” blevet kontaktet af Sikkerhedsstyrelsen.

‘Bachelor’-værten og familien har sagt ja til at indgå i et eksperiment for rullende kamera.

De skal leve i 20 dage uden strøm i hjemmet, og det er blevet til et tv-program kaldet ‘Petra slukker for strømmen’.

Men efter programmerne er blevet vist på tv, er TV 2 blevet kontaktet af Sikkerhedsstyrelsen.

Fordi at i programmet gør Petra Nagel nemlig brug af en trangia indenfor, når hun skal lave mad.

Sikkerhedsstyrelsen har ifølge TV 2’s omtale af programmet, kontaktet TV 2 for at gøre dem opmærksomme på, at brugen af trangia indendørs er farligt og ikke lovligt.

“Det har været hårdt for parforholdet at leve uden strøm, men både Petra og Asbjørn er indstillet på at få det bedste ud af resten af eksperimentet – både som par, men også i jagten på et så normalt liv som muligt, selvom man bor uden strøm. Efter programmernes udgivelse har Sikkerhedsstyrelsen gjort TV 2 opmærksom på at brug af trangia indendørs er farligt og ikke lovligt,” skriver TV 2 i programomtalen.

Sikkerhedsstyrelsen forklarer, at det drejer sig om brug af trangia med gas, der er modellen, som bruges i programmet, der ikke er tilladt at bruge indendørs.

Det skyldes risikoen for forgiftning med gassen.

Det gør sig også gældende med eksempelvis en gasgrill eller lignende.

Sikkerhedsstyrelsen understreger, at de ikke har forholdt sig til brugen af trangia med sprit indendørs, da det ikke var sådan en model, der blev brugt i ‘Petra slukker for strømmen’.

Ifølge TV 2 er det først efter programmerne er blevet sendt, at de er blevet bekendt med, at det er farligt og ikke lovligt.