Peter Qvortrup Geisling mistede sin far tidligt, og det betyder, at han i dag er meget opmærksom på sit eget helbred.

Mange husker ham som værten på det populære program ‘Lægens bord’, der første gang rullede over skærmene i 1997 og fortsatte indtil 2005. Showet blev så velmodtaget, at det siden har set nye udgaver og endda en podcastversion.

Peter Qvortrup Geisling, der er kendt som tv-læge, oplevede et stort tab i en ung alder, da han mistede sin far, der pludselig døde af en blodprop i hjertet som 55-årig.

Det tidligere tab af faderen har sat tankerne i gang hos tv-lægen.

LÆS OGSÅ  Trist nyhed til 'Løvens Hule'-stjerne

Han fortalte Ekstra Bladet, at han for nylig fik undersøgt sin kranspulsåre for at se, om der kunne være tegn på lignende problemer, heldigvis med et positivt resultat.

“Jeg fik sådan en undersøgelse af min kranspulsåre for noget tid siden. Min far han døde nemlig tidligt som 55-årig af en blodprop i hjertet. Derfor ville jeg gerne se, hvordan min kranspulsåre så ud. Men det så udmærket ud,” lyder det fra Peter Qvortrup Geisling til Ekstra Bladet.

Udover hans rolle i tv-programmer har Peter Qvortrup Geisling også en position som sundhedskorrespondent hos DR. Han har fortsat med at bidrage til flere sundhedsorienterede udsendelser gennem årene.

På det personlige plan bor Peter Qvortrup Geisling i København med sin datter Merle, som snart skal konfirmeres, en begivenhed der bringer særlig glæde i foråret.

LÆS OGSÅ  Sæt kryds i kalenderen: Populært TV 2-program vender tilbage - og her er datoen

Han har været i et forhold med optiker Lise Abildgaard, som han mødte under en ferie i Skagen. Selvom de har dannet par i flere år, bor de ikke sammen.

Lise bor i Nordjylland med sine to børn, mens Peter bor med sin datter i København. De har ingen umiddelbare planer om at flytte sammen på grund af deres respektive familiemæssige forpligtelser.