Skuespillerens alvorlige ulykke kunne have sat en stopper på alt, udtaler han.

Peter Mygind har aldrig været bange for at skrue op for tempoet og leve livet med krudt i bagdelen.

Men måske burde nogen fortælle den folkekære skuespiller, at kroppen ikke er 25 år længere.

Under et tennisspil i begyndelsen af januar oplevede ‘Sommerdahl’-stjernen en voldsom ulykke, som både medførte en brækket næse og en sprængt muskel i låret. Uheldet har efterladt mærkbare spor i skuespillerens dagligdag og fysiske velbefindende.

LÆS OGSÅ  Nu deler Lene Beier store nyheder

Mens han forbereder sig til den nye sæson af hitserien, delte Mygind åbenhjertigt ud af sin oplevelse og de udfordringer, han står over for.

“Jeg kan mærke, at jeg trækker vejret dårligere med næsen end før. Men det værste var, at jeg sprang lårmusklen i baglåret, og det skal jeg genoptræne. Jeg skal ud og fandeme løbe nu i den nye sæson, så jeg er i fuld genoptræning med fysioterapi og kiropraktor. Og jo ældre man er, jo længere tager det at genoptræne” forklarede han til Ekstra Bladet.

Ulykken har ikke kun påvirket hans fysiske form, men også hans mentale tilstand. Ved et tidspunkt frygtede Mygind, at hans karriere kunne være forbi.

“Jeg troede, jeg var færdig,” indrømmede han om de dystre tanker, der fulgte med skaden.

LÆS OGSÅ  'Nybyggerne'-vinder i blodigt uheld

Skuespilleren er dog kommet sig betydeligt siden ulykken, takket være hjælp fra kompetent sundhedspersonale. En “sød sygeplejerske” fik æren for nænsomt at have syet hans næse, hvilket resulterede i, at arret næsten er usynligt. Oplevelsen inspirerede Mygind til at minde alle om at værdsætte deres helbred. “Jeg vil anbefale alle at trække vejret gennem næsen, for det er faktisk sundt. Du skal passe på din næse,” sagde han med et smil.

‘Sommerdahl’, hvor Mygind fortsat spiller en bærende rolle, vender tilbage til skærmen den 5. maj på TV 2 og TV 2 PLAY.