Parret har været sammen i 33 år og gift i 28 af dem. Nu deler den populære skuespiller sine bedste råd til et godt ægteskab.

Vi kender Peter Mygind fra en lang række danske film og serier.

Blandt andet er han i øjeblikket aktuel i rollen som Dan Sommerdahl i TV 2-serien ‘Sommerdahl’. Derudover har han haft roller i hit-serien ‘Nikolaj og Julie fra start 00’erne og serier som ‘Anna Pihl’, samt en lang række andre.

LÆS OGSÅ  Deltog i 'Luksusfælden': Nu er han efterlyst af politiet

Men selvom man er en populær skuespiller, er livet ikke nødvendigvis nemt.

Skuespiller Peter Mygind har gennemgået betydelige udfordringer de senere år, herunder stress, men har heldigvis haft solid støtte i sit privatliv.

Hans hustru gennem 28 år, Lise Mygind Mühlhausen, har været en stor del af hans liv siden ungdomsårene. Parret har delt både op- og nedture, og Peter Mygind understreger vigtigheden af at undgå at placere skylden på Lise ved fejltrin.

“Der er jo en gave i tilgivelse. Man må ikke være bange, hvis man ender nede i sorte huller – uanset om det handler om et parforhold eller et venskab. Der opstår bump på vejen,” siger han i et interview med Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Selena Gomez: blotter sig

Peter Mygind beskriver nødvendigheden af at se indad og tage ansvar før han kritiserer sin partner, hvilket har hjulpet dem igennem vanskelige perioder.

Han fortæller også, hvordan daglige åndedrætsøvelser har været et værktøj til bedre at håndtere livets pres og bevare en følelsesmæssig balance.

Lise Mygind Mühlhausen har tidligere delt, at parrets forhold begyndte turbulente.

“Vi startede i totalt kaos. Efter kun fem uger blev jeg gravid. Vi var begge studerende og flyttede først sammen, da jeg brækkede benet i ottende måned,” har hun fortalt til Hendes Verden, og tilføjede, at uden graviditeten, havde parret måske ikke været sammen i dag, da det satte deres forhold på en hurtig kurs mod seriøsitet.

Peter og Lise Mygind har to voksne sønner og to børnebørn, og har både deltaget i parterapi og familieterapi. Trods udfordringerne har Peter aldrig tvivlet på Lises kærlighed, hvilket har været afgørende for, at de har kunnet navigere igennem livets storme sammen.