Den folkekære tv-vært er ganske godt tilfreds med tilværelsen.

Når journalist og tv-vært Peter Ingemann ser tilbage på sit liv, så er det ikke fyldt op med en masse fortrydelser.

Faktisk er han godt glad og tilfreds. I går fyldte han 50 år, hvilket satte gang i de helt store tanker.

“Jeg har intet problem med at blive 50. Jeg synes, jeg er et sundere, gladere og forhåbentlig også klogere, mere modent menneske, end da jeg blev 30 og 40. Hvis jeg var 20 i dag, ville jeg ikke gøre noget anderledes.”

Og fortsætter: “Jeg har begået mange fejl, men man lærer af sine fejl, og de har gjort mig til det menneske, jeg er. Jeg ønsker heller ikke, at jeg var blevet forbyttet på fødegangen. Jeg er glad for det liv, jeg har og har haft,” lød det fra Peter Ingemann ifølge HER&NU.

Man skal ikke have set ret meget tv med Peter for at vide, at han er meget interesseret i historie blandt andet.

Men den store dag har ikke fået ham til at lave en lang ønskeliste.

Faktisk ved han ikke, hvad han skal ønske sig. Noget, som irriterer hjemmefronten:

– Min kone er rasende over, at jeg ikke kan finde ud af, hvad jeg ønsker mig. Jeg går meget i badesandaler derhjemme, og min yngste datter, der synes, Burberry er interessant, siger, jeg skal have et par fra Burberry. Så kan det måske markere, at jeg er blevet 50, siger Peter.

I de seneste måneder har Ingemann været at finde i mange programmer på TV 2.

‘Ingemann og kongerækken’, ‘Ingemann – Hitler, Stalin og Churchill’ har begge været succeser, og nu er han aktuel i ‘Ulla & Ingemann’, hvor han sammen med Ulla Terkelsen rejser rundt i forskellige EU-lande for at lære mere om de forskelle, som der er i den store union.

Det har budt på en masse rejse, så nu tager han en lille pause.

Næste projekt er en ny sæson af ‘To ens’, hvor han sammen med sine to venner, ejendomsmæglerne  Anders Gerner Frost og Claus Dreyer, skal dyste mod hinanden. Her skal de gætte prisen på to boliger, som er meget ens, men ligger to helt forskellige steder i Danmark.