Den tidligere ”Saturday Night Life”-stjerne Pete Davidson igen været gavmild med mundvandet igen-igen.

Turtelduerne – og filmkollegaerne Pete Davidson og Chase Sui er på ferie i Hawaii, og der bliver bestemt ikke sparet på den offentlige hengivenhed.

Pressefotograferne ved tilsyneladende lige, hvad de skal gøre, når han netop har været i forlystelsespark med et nyt kvindeligt bekendtskab.

Fordi så er der som regel en romantisk tur til en eksotisk destination i sigte. Og ganske korrekt.
Fordi nu frisker den friske fyr sig i bølgen blå, sammen med sin ”Bodies Bodies Bodies”-kollega Chase Sui Wonders, 26.

Parret er taget en tur til Hawaii, hvor de ellers nyder solen og havet og ikke mindst hinanden.

Skuespillerinden Chase Sui er iført en mørkegrøn bikini, mens Pete Davidson har medbragt sine farverige badeshorts.

Kan ikke holde fingrene fra hinanden

Og så kan de tilsyneladende slet ikke holde fingrene fra hinanden.

De er blevet spottet sammen flere gange på det seneste. Men nu er der vist ikke længere nogen tvivl om at romancen mellem Pete Davidson og Chase Sui Wonders er en realitet.

Fem måneder siden

Det er nu fem måneder siden, Pete Davidson og hans seneste kendis-kæreste Kim Kardashian gik fra hinanden efter ni måneders romance.

Og det kan rent faktisk ses på selve komikerens krop, at han nu er rykket videre efter bruddet. Sådan helt konkret.

Den tatoveringsbegejstrede stjerne har nemlig helt tydeligt hvisket de sidste minder om Kim af sin krop.

”My girl is a lawyer”- og “Jasmine and Aladdin”-motiverne er nu ikke længere at finde oppe omkring Pete Davidsons kraveben.

Sidstnævnte var tydeligvis en reference til han og Kardashian-stjernens første kys, som de delte i underholdningsprogrammet ‘Keeping up with the Kardashians’ tilbage i oktober 2021.

Gad vide, hvor længe der går, før at Davidson får ”foreviget” endnu hyldest til af sin såkaldte kærlighed, Chase Sui Wonders på sin krop?

Gamle og nye kollegaer

Den 26-årige amerikanske skuespillerinde har medvirket i tv-produktioner siden 2018, men det er først inden for de par seneste år, hun har fået en mere markant plads i rampelyset.

Ligesom Pete Davidson selv kravlede op ad karrierestigen sideløbende med sine forhold til verdensberømte og prominente kvinder som Ariana Grande, Phoebe Dynevor og seneste Kim Kardashian, så er magtforholdet vippet således, at det nu kan være ganske karrierefremmende at kysse med den tidligere “Saturday Night Live”-stjerne. 

Wonders og Davidson spillede et kærestepar i horrorfilmen “Bodies Bodies Bodies” forrige år. Før da medvirkede hun i HBO-serien “Betty”, mens hendes gennembrud kom med sin medvirken i “Genera+ion” også kaldt “Generation”.

I nær fremtid vil vi kunne se hende i netop den produktion, som Davidson og hende holder en velfortjent ferie fra.

De har nemlig begge færdiggjort optagelserne til “Bupkis” – en komedieserie baseret på Petes eget liv.