Den erfarne danser Mads Vad griner hele vejen ned til banken

‘Vild med dans’-veteranen Mads Vad har en ekstra god grund til at danse en sejrsdans disse dage.

Den 38-årige danser, samt konen Nana Strand, har nemlig fået en flot check ind af døren, efter at parret har solgt deres lejlighed i Århus.

Det skriver Se og Hør.

Lejlighedens nye ejer fik nemlig overdraget nøglerne til parrets tidligere hjem i hjertet af Aarhus den 1. august, og skulle til gengæld kvittere med 5.999.999 kroner for den 112 kvadratmeter store drømmebolig.

Vad kan derfor begynde at overveje om hvorvidt der skal investeres flere penge i hans danseskole. Han kan nemlig gå fra bolighandlen med en fortjeneste på halvanden million kroner, da købsprisen i tidernes morgen lød på 4.500.000 kroner.

Ægteparret og deres søn Xander har dog allerede fået sat deres navn fast på en ny postkasse i lokalområdet. Den lille familie er siden lejligheden kom på markedet, flyttet til Aarhus-forstanden Egå, hvor altan og opgang er blevet skiftet ud med grøn have og havudsigt.

Deres nye hjem købte de for beskedne 8.8 millioner kroner.

Vad har gjort sig kendt blandt den danske befolkning som en af de mest rutinerede dansere i hitprogrammet ‘Vild med dans’, hvor han for første gang slog sine folder i 2006. Det er siden da blevet til to sejre i hans mange års deltagelse: først med vejrværten Cecilie Hother, og senere med bordtennisspilleren Mie Skov.

Vad var ikke at finde ved sidste års sæson af det populære TV 2-program, og det vides endnu ikke om han vender tilbage i den store 20-års jubilæumssæson, der snart tænder op for Danmarks mest berømte dansegulv til efteråret.