Til vores alle store overraskelse, så kom med Paris Hilton med en kæmpe nyhed.

Paris Hiltons ønske om at blive mor er nu blevet en realitet. Paris og hendes mand Carter Reum har netop annonceret, at de har fået en helt nyfødt lille baby.

Så Paris Hilton afslørede, at hun og manden Carter Reum har startet det nye år med at byde deres første baby velkommen sammen.

Forretningskvinden og mediepersonligheden, 41, og hendes ægtemand Carter Reum bød for nyligt velkommen til deres første baby sammen.

Afslører ikke kønnet

Paris Hilton afslører ikke deres bundts navn eller køn endnu, men hun postede et yndigt billede af spædbarnets hånd, der greb om hendes. 

Den stolte mor siger: “Du er allerede elsket uden ord.”

Det er uklart om Carter og Paris adopterede eller fik barnet som surrogat. Men superstjernen er spottet hvor Paris Hilton har været ude og gå, og hun var bestemt ikke gravid.

Vi ved, at Paris var i gang med IVF-behandlinger. Hun talte med TMZ om det tilbage i november, efter at hendes mor, Kathy Hilton, havde foreslået, at Paris kæmpede for at blive gravid.

Paris og Carter, som begge er 41, har været ret klare med deres ønske om at stifte familie lige siden deres overdådige bryllupsweekend tilbage i 2021.

Forsøgte at blive gravide

Under et interview med PEOPLE i december diskuterede grundlæggeren af ​​Love Rush – duften parrets plan om at få en baby, efter at parret knyttede bånd i slutningen af ​​sidste år, og her delte, at hun og Reum begyndte in vitro-fertiliseringsprocessen (IVF) under højden af COVID19- pandemien.

“Vi begyndte at gå og gøre det som et par måneder efter, fordi verden var lukket ned,” fortalte hun PEOPLE. “Vi vidste, at vi ville starte en familie, og jeg tænkte: ‘Dette er perfekt timing. Normalt er jeg på et fly 250 dage om året, og lad os bare få alle æggene på lager og klar,’ og vi har tonsvis af dem, der bare venter.”

Ny start på livet, sammen

“Det har altid været min drøm at blive mor, og jeg er så glad for, at Carter og jeg fandt hinanden,” fortæller den nybagte mor udelukkende til PEOPLE. “Vi er så glade for at starte vores familie sammen, og vores hjerter eksploderer af kærlighed til vores lille dreng.”

Uanset hvilken kurs det lykkelige par valgte … så er det lykkedes dem.

Tillykke til de nye forældre!

Ved at dele de spændende nyheder på Instagram tirsdag, postede Hilton et nærbillede af babyen, der greb om hendes tommelfinger. “Du er allerede elsket over ord 💙,” skrev hun.

Vi ønsker dem held og lykke med deres lille baby søn.