Med termin til sommer er det dog uvist om den populære vært tager endnu en sæson

Rikke Gøransson er efterhånden blevet det officielle ansigt på ‘Paradise Hotel’. Nu annoncerer hun en glædelig nyhed, der potentielt kan ændre hendes karriereplaner. Hun og kæresten Bruno venter nemlig deres første barn sammen. Det skriver Ekstra Bladet.

Graviditeten, som er godt fremskreden med termin til sommer, rejser nu spørgsmålet om Rikke vil kunne fortsætte sin værtsrolle på ‘Paradise Hotel’ i Mexico. Den kommende sæson optages nemlig i maj.

Rikke og Bruno, der har dannet par siden sommeren 2023, ser frem til at byde deres nye familiemedlem velkommen. Bruno, som allerede er far, og Rikke deler en dyb glæde over deres voksende familie. Rikke har tidligere udtrykt sin taknemmelighed for at være ‘fars kæreste’ og værdien af at være en støttende figur for Brunos barn fra et tidligere forhold.

I en ærlig samtale på DR’s podcast ‘Hånden på hjertet’, åbnede Rikke op om de dybe følelser, hun har for Bruno, og den sikkerhed og kærlighed, han bringer ind i hendes liv. “Jeg har aldrig været mere lykkelig,” erklærede hun.

Mens fans og seere af ‘Paradise Hotel’ måske må indstille sig på en sæson uden Rikke Gøransson som vært, bringer hendes graviditet en ny begyndelse og glæde i hendes personlige liv. Viaplay, der står bag ‘Paradise Hotel’, har endnu ikke offentliggjort detaljer om værtskabet.