I den populære DR-program “Gift ved første blik” blev der skabt panik, da gommen Rasmus Glasdam genkendte en af brudens gæster. Dette skete under premieren på den nye sæson, hvor to par blev gift: Jeanette og Michael samt Sara og Rasmus.

Det skriver medier som blandt andet HER & NU og SE & HØR.

Da Rasmus gik op for at vente på sin kommende brud, Sara, bemærkede han et velkendt ansigt blandt brudens gæster. Han hilste på veninden Anna, og panikken bredte sig blandt produktionen. Folk frygtede, at brudeparret kendte hinanden i forvejen.

Det viste sig, at veninden Anna ikke kun kendte gommen, men også hans ‘best man’. Dette skabte forvirring blandt gæsterne og tilføjede et sjovt element til brylluppet. Sara forklarede, at hun og Rasmus ikke kendte hinanden, og at Anna havde gået i gymnasie med Rasmus.

Seerne kan se frem til tre yderligere par, der bliver gift, og følge de udfordringer, som de fem par står overfor, når de pludselig bliver gift med en fremmed. Sidste år lykkedes det ikke for nogen af parrene at blive sammen efter programmets slutning, men der har tidligere været succesfulde match, der har ført til ægteskab og børn.

Den uventede genkendelse i ‘Gift ved første blik’ tilføjede en uventet drejning til programmet og skabte et øjeblik af panik. Det understreger den uforudsigelighed og spænding, der følger med at blive gift med en fremmed. Du kan følge med i “Gift ved første blik” hver torsdag klokken 20.00 på DR1.