Den har længe været på vej, men snart kan Pamela Andersons dokumentar ‘Pamela, a love story’, vises til premieren på den populære streamings tjeneste Netflix.

Nu kan man se de første krop fra værket, hvor den lækre sex bombe åbner op for godteposen.

“Nogle mænd tænker, ‘Åhhh hun er en Playboy kanin eller den her sexbombe’. Og de hader dig for at være noget andet,” siger hun i traileren til sin nye Netflix-dokumentar.

Den næsten to minutter lange teaser video viser de mange versioner af Pamela vi har mødt og set gennem hendes lange karriere, inklusive hendes tid som ‘Baywatch’ baben og hendes rolle som mor.

Hun refererer også tilsyneladende til sit berygtede sexbånd med eksmanden Tommy Lee, som blev en vigtig brik i Hulu-miniserien “Pam & Tommy” der udkom sidste år.

“Jeg blokerede det stjålne bånd ud af mit liv for at overleve, og nu hvor det hele kommer op igen, så føler jeg mig syg,” nævner hun i traileren.

“Jeg vil tage kontrol over fortællingen, for første gang,” siger hun, mens videoen mimere at hun skriver noget ned i en journal.

Med Tommy Lee har Pamela to sønner, nu i midten af 20’erne, som bege to er med i traileren. På et tidspunkt siger hendes yngste søn Dylan Jagger på 25 år:

“Måske er det hendes yndlingsting i verden – at blive forelsket. Jeg elsker også tanken om at blive forelsket”.

I et forsøg på at skabe sin egen vej siger Pamela:

“Jeg var nødt til at gøre karriere ud af de stykker, der var tilbage. Men jeg er ikke pigen i nød! Jeg satte mig selv i de skøre situationer… Og overlevede dem.”

“Du skal være modig, og du skal bruge det, du har.”

I slutningen af traileren siger den lækre 55-årige frækt til kameraet:

“Måske laver jeg bare alle interviewene nøgen. Der er ikke noget mysterium her.”

“Pamela, a love story” får premiere på Netflix den 31. januar