Pamela Anderson er ikke helt tilfreds med, at hendes personlige krise nu er blevet omdrejningspunktet i en underholdningsserie.

Den lækre ‘Bay-Watch’-babe er ikke helt tilfreds med serien ‘Pam & Tommy’.

Hun er skuffet over, at hendes personlige krise nu er blevet til banal tv-underholdning.

Sådan har Pamela Anderson tidligere forklaret, hvordan hun havde det, da eksmanden Tommy Lee og hendes stjålne sexvideo, pludseligt blev omdrejningspunktet i Hulus serie ‘Pam & Tommy’.

I et interview med The Guardian sætter Pamela Anderson, lidt flere ord på, hvordan at hun havde det med, at hendes lækkede private sexvideo pludseligt blev et omdrejningspunkt i en underholdningsserie.

Følte sig krænket

Ifølge The Guardian beskriver hun oplevelsen som krænkende og kan simpelthen ikke forstå, hvordan Hulu havde lov til at gøre det.

Pamela Anderson vil dog ikke give Lily James, der spiller hende i serien, skylden for at tage rollen.

– “Det er ikke hendes skyld, det er et arbejde. Men hvem der end har skabt det, jamen det føles bare, som om noget andet er stjålet,” siger hun til mediet.

Dette bliver nok ikke de sidste ord, hun kommer til at sætte på brugen af hendes sexvideo.

31. januar udkommer der på Netflix en dokumentar, hvor tv-ikonet fortæller hele sin historie.

Dokumentaren har ifølge Netflix været undervejs i flere år, og Pamela Anderson vil bl.a. se tilbage på sit professionelle liv og sin personlige rejse.

‘Mit liv: Tusind ufuldkommenheder, en million misforståelser. Ond, vild, fortabt. Intet at leve op til – jeg kan kun overraske dig. Ikke et offer, men en overlever. Og i live, så jeg kan fortælle den virkelige historie,’ har Pamela Anderson tidligere skrevet om den kommende dokumentar på de sociale medier.