Hollywood-ikonet Pamela Anderson har åbnet op om sit liv, kærlighed og karriere i den nye Netflix-dokumentar Pamela, ‘A Love Story’, som kan ses fra den 31. januar.

Baywatch ikonet har åbnet op om sit liv, kærlighed og hendes karriere i en ny Netflix-dokumentar ‘Pamela, A Love Story’.

Den får premiere på streaming tjenesten d.31 januar i år.

Den nye dokumentarfilm er et intimt og humaniserende portræt og indblik, af en af ​​verdens mest berømte blonde babes.

Dokumentarfilmen følger hele Pamela Andersons liv og karriere fra da hun var en lille bypige til at hun blev et internationalt sexsymbol, skuespillerinde, aktivist og ivrig mor.

Pamela Anderson kan høres forklare i dokumentaren, at hun altid har ført en dagbog gennem hele sit liv, da hun “ville skrive ting ned, hvis hun nu skulle glemme dem”. Det skriver Dailystar.

Et øjeblik, som hun har dokumenteret, var hendes rejse til Vancouver efter sin eksamen fra High School i slutningen af ​​firserne, hvor hun hurtigt mødtes og flyttede sammen med en ny kæreste.

Men Pamela Anderson fortæller en ærlig tilståelse, da hun beskrev det “rædselsvækkende” øjeblik, hun vidste, at han “sandsynligvis havde en affære”.

“Når du ser din kæreste vaske sin penis i håndvasken, er det et tegn på, at de nok har en affære. Jeg skrev ned i min dagbog ‘vaske penis i håndvasken’. Mistænkeligt.”

Det er blot en af ​​de historier, som Hollywood-ikonet deler som en del af dokumentaren, som der kortlægger hendes fremgang til berømmelse som Playboy-model, inden hun lander sin verdensomspændende berømmelse på Baywatch og hendes nylige anmelderroste succes i Broadway-produktionen Chicago.