Den unge kvinde, der påstod at have beviser for, at hun er den forsvundne Madeleine McCann, er nu forsvundet.

Den polske kvinde, der har påstået, at hun er den forsvundne Madeleine McCann, ser ud til at være forsvundet fra internettet, da hendes Instagram-konto, hvor hun fremsatte sin påstande, er væk.

Den 21-årige Julia Wendell nåede at få mere end en million følgere på det sociale medie, efter at have delt sine ‘beviser’, der kunne indikere, at hun er Maddie, der forsvandt, da hun var på ferie med sin familie i Praia da Luz i Portugal i 2007.

Blandt andet påstod hun, at hun havde en plet i det ene øje, der ligner den, som man tydeligt ser på billedet af Maddie, der blev brugt, da hun i sin tid blev eftersøgt.

Derudover har hun hævdet, at hun ikke kan huske store dele af sin barndom. Hertil har hun påstået, at hun blev misbrugt af en tysk pædofil, der lignede en gammel mistænkt i sagen.

De mange påstande samt billeder af sig selv, der skulle vise hendes lighed med Madeleine McCann, blev delt på en profil med navnet @Iammadeleinemccann, men ifølge Daily Star er denne side nu forsvundet.

Klikker man på et link, der fører ind til siden, bliver man blot mødt af en besked om, at siden ikke længere er tilgængelig.

“Denne side er desværre ikke tilgængelig. Linket, du har fulgt, kan være i stykker, eller siden kan være blevet fjernet,” står der.

Det kan tyde på, at Julia selv har valgt at slette sin konto, men det kan dog ikke udelukkes, at det er Instagram, der har valgt at slette den.

Hvis det siger at være førstnævnte scenarie, er det ikke første gang, at Julia har besluttet at lukke ned for en af sine profiler på de sociale medier.

I sidste uge valgte hun at dele et opslag på Instagram, hvori hun afslørede, at hun havde besluttet sig for at slette sine profiler på både Facebook og TikTok, hvor hun blev udsat for ondskabsfulde kommentarer.

“Hvis du ikke kan lide mig, så stop med at følge. Jeg vil ikke have fans eller følgere,” skrev hun.

Jeg har lukket min Facebook-konto og TikTok, så folk ikke kan gøre grin med mig.”

Julia befinder sig på nuværende tidspunkt i en by på grænsen mellem Tyskland og Polen. Her får hun angiveligt besøg af den private efterforske og selverklærede medie Dr. Fia Johansson, der har undersøgt påstandene.

Dr. Fia Johansson har tidligere sagt, at Julias forældre – som på det kraftigste nægtede, at hun kunne være den forsvundne Madeleine – nægtede at tage en DNA-test.