Den unge prinsesse tager hul i et nyt kapitel inden længe

Selvom sommervejret herhjemme ikke just har været noget at juble over, så formodes det at den danske ungdom har nydt godt at årets længste ferieperiode.

Og med et endt skoleår betyder det også for mange danske unge, at nye skridt skal tages og anderledes eventyr skal igangsættes i rejsen gennem uddannelseslivet: nyklækkede studenter starter på universiteterne, børnehavebørn pakker skoletasken for første gang i deres liv, afgangseleverne fra folkeskolen pakker kufferten og tager afsted på efterskole osv.

Blandt de mange unge der nu skal gøre sig klar på introture, fredagsbare og pensumlister, er den unge prinsesse Isabella. Hun går nemlig en spændende tid i møde, hvor hun skal snart skal vænne sig til titlen som ‘1.G’er’.

På onsdag træder den unge prinsesse for første gang ind i tilstedeværelsen som gymnasieelev, da hun har første skoledag på Øregård Gymnasium.

Det bliver derfor en hæderlig genforening med den royale familie Hellerup-gymnasiet skal gøre sig klar på.

Prinsessen går nemlig i farmands fodspor. Kronprins Frederik har nemlig selv en studenterhue fra Øregård Gymnasium liggende hjemme på reolen. Han blev nyklækket student i 1986.