Nu prøver den optimistiske TV-stjerne atter engang.

Det har ikke været nemt at være Michael ‘Skatter’ Sommer de seneste par måneder.

Den tidligere ‘Gift ved første blik’-kendis har lagt den ene virksomhed i graven efter den anden. Alene siden maj har fem af hans virksomheder fået drejet nøglen om – fire af dem er ifølge cvr-registret under konkursbehandling.

Og de mange nedture som forretningsmand har præget kendissen hårdt, skriver Ekstra Bladet.

– Jeg er stresset. Jeg havde egentlig heller ikke lyst til at snakke med dig. Jeg synes, det er hårdt. Men altså, man kommer over det, fortalte han til Ekstra Bladet.

Men hvor intet vove intet vinde. For to uger siden satte Sommer nemlig et femte skib i søen – og han får kærligt selskab i bestyrelsen.

Han og hustruen, Maria Kronholm har nemlig stiftet hele to holdingselskaber mere.

Hvad fremtidsplanerne med det sjette forsøg i rækken lyder på, ville han på daværende tidspunkt ikke udtale sig om. Dog viser cvr-registret, at parret har fået stablet et sjette holdingselskab på benene.

Sommer og Kronholm ejer hver 50 procent af selskabet Glad Omsorg ApS, hvor det ser ud til at parret satser på en indtjening gennem ‘handel og service’.

Det har dog været nødvendigt at bede om hjælp fra hustruen Maria, der er direktør i selskabet og har smidt 40.000 i startkapital af egen lomme. Dette er også første gang at Sommer har haft konen involveret i entreprenør-drømmen, udtalte han til Ekstra Bladet.

– Hun har ikke været med før, så det er spændende, sagde han, inden han dog forklarede, at hun i øjeblikket var sygemeldt.