Nu lyder der en ny melding fra Nikolaj Jacobsen.

Jamen er det ikke…

Casper U. Mortensen får endnu en chance for at repræsentere Danmark på håndboldbanen, idet han er blevet efterudtaget til landsholdet efter Magnus Landins afbud på grund af en mindre skade.

Landstræner Nikolaj Jacobsen annoncerede denne udvikling mandag formiddag, idet truppen gør sig klar til træningskampe mod Norge og Kroatien i opvarmningen til de olympiske lege.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen melder ud: "Det er på tide"

“Det er selvfølgelig ærgerligt, Magnus ikke kan deltage, for han har en meget vigtig rolle på vores landshold. Men til gengæld er det også et stort privilegium at kunne indkalde en så rutineret og dygtig venstre fløj som Casper, når Magnus ikke blev klar,” udtalte Jacobsen til Dansk Håndbold.

Mortensen, der har været en prominent skikkelse i Bundesligaen i flere år, har ikke været fast inventar på det danske landshold siden VM-triumfen i 2019. Siden da har han kun deltaget i to landskampe, hvilket gør denne tilbagevenden til landsholdet særligt notabel.

Nikolaj Jacobsen har gennem sin karriere lagt stor vægt på spilleres defensive kvaliteter, hvilket har haft betydning for truppens sammensætning.

LÆS OGSÅ  Ny opdatering fra Janni Ree: "Det er ikke rart"

“Jeg har altid været en defensivt orienteret træner. Alle de hold, jeg har trænet, har bestået af en god defensiv. Det er dér, jeg tror, man lægger kimen. Med de offensive spillere, jeg gerne vil have med, er Magnus bare ekstremt vigtigt,” forklarede Jacobsen sidste år til Ekstra Bladet.

Selvom Mortensen måske ikke har været førstevalg på grund af hans mere offensive spillestil, viser hans tilbagevenden, at erfaring og teknisk kunnen stadig værdsættes på det danske landshold.