Stjerne skuespilleren dukkede overraskende op i Ukraine i weekenden.

Orlando Bloom dukkede overraskende op i Ukraine i weekenden, og dukkede endda op til et møde med lederen ‘Volodymyr Zelensky’ i præsidentpaladset.

Orlando Bloom rejste i tre dage gennem det krigshærgede land, som stadig er under belejring af det russiske militær, mens han udførte sine opgaver som goodwill-ambassadør for ‘UNICEF’-FN’s organisation, der yder international humanitær hjælp til børn.

Under hans rejse turnerede Orlando Bloom Irpin, Demydiv, Kyiv, hvor han gik ind i paladset og gav en varm hilsen til den ukrainske præsident.

Bloom startede med at lægge sin hånd mod sit hjerte, før han rystede Zelenskys hånd, mens de to udvekslede hyggelige sager.

Herefter gik de i gang ved et langbord i et sikkert rum og diskuterede, hvordan de kunne hjælpe de ukrainske børn, mens den russiske krig raser videre.

På et tidspunkt sagde Bloom: “At se børnene, at se i deres øjne – det er til at tage og føle på – angsten … og alligevel er det ukrainske folks styrke noget, der virkelig er ærefrygtindgydende.”

Han fortsatte: “Og selvfølgelig er dine beskeder årsagen til det. Så det er bemærkelsesværdigt at se, hvordan du holder dette land.”

Indtil videre er 465 ukrainske børn blevet dræbt under krigen, og cirka 14.000 flere er blevet kidnappet og deporteret til Rusland, ifølge ukrainske embedsmænd. 

Kun omkring 125 af dem er blevet sendt tilbage til Ukraine.

Bloom fortalte Zelensky, at ‘UNICEF’ seriøst undersøgte sagen om de forsvundne ukrainske børn, mens mændene talte om behovet for plejefamilier i stedet for gruppehjem til børnene.

Så vendte Orlando Bloom sig til emnet Vladimir Putin og henviste til ham som en krigsforbryder. 

Han opsummerede sine følelser om den russiske præsident på denne måde: “Selvfølgelig blev den, der ikke skal nævnes, gjort til krigsforbryder på grund af dette. Og det er så forfærdeligt, hvad der foregår.”

Inden Bloom tog afsted, præsenterede Bloom Zelensky for en gave fra sin buddhistiske mentor og en personlig besked fra hans mor … “Dit nederlag ville være håbets nederlag, derfor skal du vinde.”