“Pausen har været svær for Olivia,” fortalte en kilde tidligere til PEOPLE om Wilde og Harry Styles’ brud i november, to år efter at hun og Jason Sudeikis afbrød deres forlovelse.

Olivia Wilde og eks-forlovede Jason Sudeikis ser ud til at holde det venligt.

Efter PEOPLE bekræftede sin adskillelse fra Harry Styles i november, blev skuespillerinden og filmskaberen, 38, set fredag ​​i Los Angeles, hvor hun deler et kram med Ted Lasso – stjernen, 47, med hvem hun deler sønnen Otis Alexander, 8½, og 6-årig. -gamle datter Daisy Josephine .

En kilde fortalte PEOPLE i november, at Wilde og Styles, 28, “Holder en pause”, efter de første gang blev linket i januar 2021, mens de arbejdede på deres film ‘Don’t Worry Darling’, hvor hun fungerede som skuespiller og instruktør.

“Han turnerer stadig og tager nu til udlandet. Hun fokuserer på sine børn og sit arbejde i LA. Det er en meget venlig beslutning,” sagde insideren og tilføjede: “De er stadig meget nære venner.”

En anden insider har siden fortalt PEOPLE: “Pausen har været svær for Olivia. De har haft nogle problemer, men Olivia troede, de ville klare det hele. Hun er skuffet. Det er dog bare en vanskelig situation.”

To måneder før hun og Styles første gang blev forbundet romantisk, fortalte en kilde til PEOPLE, at Wilde og Sudeikis afsluttede deres syv-årige forlovelse i begyndelsen af ​​2020.

“Det har været venskabeligt, og de er gået over til en fantastisk samforældrerutine,” sagde kilden. “Børnene er prioriteten og hjertet i familiens forhold.”

Wilde har siden da kritiseret rygterne om, at hun forlod Sudeikis for Styles, som “Helt unøjagtige”, og fortalte Vanity Fair i september: “Vores forhold var forbi længe før jeg mødte Harry.”

Wilde og Sudeikis ser ud til at være kommet videre fra et vanskeligt tidspunkt i deres brud. Efter at Wilde blev forkyndt med forældremyndighedspapirer på scenen i CinemaCon i Las Vegas i april sidste år, sagde hun angiveligt i en retssag, som blev indhentet af Daily Mail, at Sudeikis “valgte at tjene mig på den mest aggressive måde som muligt”, som var “hensigten at truer mig og tag mig på vagt.”

Sudeikis svarede i sin egen retssag. “Jeg forstår, at processerveren kun havde gjort hendes arbejde; dog beklager jeg dybt, hvad der skete,” sagde han ifølge Daily Mail.

“Olivias tale var en vigtig begivenhed for Olivia, både professionelt og personligt, og jeg er meget, meget ked af, at hændelsen skæmmede hendes særlige øjeblik.”

Wilde og Sudeikis har siden præsenteret en samlet front som svar på en tidligere barnepige, der hævdede i oktober, at Wilde var Sudeikis utro med Styles. De kaldte påstandene “falske og skæve” i en fælles erklæring.

“Hendes nu 18 måneder lange kampagne med at chikanere os, såvel som kære, nære venner og kolleger, har nået sit uheldige toppunkt,” sagde de i en fælles erklæring. “Vi vil fortsætte med at fokusere på at opdrage og beskytte vores børn med det oprigtige håb om, at hun nu vil vælge at lade vores familie være alene.”