Nu er der nyt om Mikkel Hansen, der i den seneste tid har været ramt af en skade.

Efter mere end en måned væk fra håndboldbanen på grund af en lyskeskade er Mikkel Hansen nu klar til at gøre comeback. Han vil træde ind på banen for Aalborg Håndbold i deres kommende pokalkamp mod Skive fH i aften.

Læs også: Ét spørgsmål går igen: Nu svarer Morten Kjeldgaard og Frederik Haun

Stefan Madsen, cheftræner for Aalborg, har bekræftet dette til Nordjyske og udtrykker glæde ved Mikkels tilbagevenden. “Selvom modstanden fra Skive fH adskiller sig fra det niveau, vi ser i kampe mod hold som Bjerringbro-Silkeborg, Veszprém eller Ribe-Esbjerg, er Skive kendt for deres høje tempo,” forklarer Madsen. “Det vil utvivlsomt stille krav til vores evne til at skifte effektivt på banen, nu hvor Mikkel er tilbage.”

Det skriver Nordjyske.

Mikkel Hansens tilbagekomst til spil er en velkommen nyhed for holdet, især i lyset af, at han for nyligt har annonceret, at han vil indstille sin karriere efter denne sæson. Han håber dog stadig på at kunne deltage i de Olympiske Lege til sommer som en del af sit karriereafslut.

Læs også: Amalie Dollerup afslører: Har vidst det siden den 8. oktober

Mikkel Hansen meddelte for nylig at han efter sommer stopper sin håndboldkarriere.

Gennem sin tid i håndbold, har han sat et stort aftryk og vil i den grad blive savnet på banen.

Hans karriere har nemlig budt på adskillige højdepunkter, herunder kåringen som verdens bedste mandlige håndboldspiller intet mindre end tre gange og en imponerende medaljesamling fra VM, EM og OL.