Nu kan den populære vært godt juble.

Vi kender Christian Borregaard fra TV 2-programmet ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, hvor han sammen med Sara Lygum hjælper deltagerne med at finde den rigtige bolig, på den helt rigtige beliggenhed.

Selv har han også kastet sig ud i noget nyt på boligfronten.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Hun forlader X Factor i aften

Christian Borregaard og hans kone Henriette, har efter mere end et årti besluttet, at sige farvel til deres elskede villa i det eftertragtede område Svejbæk i Silkeborg.

Villaen, der strækker sig over 221 kvadratmeter og indeholder fem værelser samt to toiletter, har været rammen om mange gode stunder for familien. Men nu har de valgt at sælge og tage hul på et nyt kapitel i deres liv.

Handlen blev for nylig afsluttet til en imponerende sum på 9,9 millioner kroner, det skriver Ekstra Bladet.

Christian og Henriette købte oprindeligt to grunde i området for cirka 1,7 millioner kroner og byggede deres drømmehjem på den ene, mens de solgte den anden.

LÆS OGSÅ  Harvey Weinstein risikerer yderligere 18 år bag tremmer

Dette hjem var ikke blot en bolig, men en realisering af deres fælles boligdrømme.

Mens vi endnu ikke kender detaljerne omkring deres næste boligtræk, har Christian og Henriette midlertidigt taget residens i en lejebolig.

De er i gang med at udforske nye muligheder på boligmarkedet, hvilket uden tvivl vil være et spændende eventyr for parret. Vi ønsker dem alt det bedste i deres søgen efter et nyt hjem, hvor nye minder kan skabes.