For en af skuespillerne vil de nye ansigter være særdeles bekendte.

Sygeplejeskolen er i fuld gang og efter to års vente tid, kan danskerne nu glæde sig til at den populære serie vender tilbage på TV 2.

Når serien vender tilbage, bliver det med flere kendte ansigter på rollelisten – og faktisk er det for én af skuespillerne, nogle særdeles kendte ansigter.

LÆS OGSÅ  Lykkelig 'Badehotellet'-stjerne afslører familieforøgelse

Det er nemlig hendes mand og hendes svigermor.

Det skriver Newsner.

Det er Neel Rønholt, som får fornøjelse af sin mand og svigermor i samme serie.

Neel Rønholt har gennem sin karriere medvirket i mange danske serier, herunder ‘Badehotellet’, ‘Merkur’ og ‘Hånd i hånd’. Dette år kunne seerne følge hende i anden sæson af ‘Orkestret’, hvor hun spiller karakteren Regitze, som har sine udfordringer med kærligheden.

Efter 16 år sammen blev Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen gift sidste år. Parret mødte hinanden under deres skuespilleruddannelse, og de har to døtre sammen: Ellen og Franka.

Derudover er Neel Rønholts svigermor, skuespilleren Vibeke Hastrup, også med i den nye sæson som en episodekarakter. Neel Rønholt er gift ind i en kendt skuespillerfamilie, hvor svigerfaren er den velrenommerede Søren Sætter-Lassen.

LÆS OGSÅ  'Tinka'-stjernen Neel Rønholt fejrer den store dag: Er stoppet med at tælle måneder

Det er endnu uvist, om Neel Rønholt, Jens Sætter-Lassen og Vibeke Hastrup vil have scener sammen i serien.

Andre skuespillere, som også vil optræde i den kommende sæson, inkluderer Caspar Phillipson, Anders Hove og Birgitte Raabjerg. Den præcise premieredato for ‘Sygeplejeskolen’ er endnu ikke blevet annonceret.