Ifølge en kilde tæt på den britiske kongefamilie, gjorde Harry og Meghan dronning Elizabeth rasende.

I 2021 blev Harry og Meghan forældre for anden gang. I forvejen havde parret sønnen, Archie, og herefter kom datteren Lilibet.

Navnet Lilibet er ganske særligt for familien, da det var dronning Elizabeths kælenavn, da hun var lille.

Da Harry og Meghan offentliggjorde datterens navn, hævdede de, at dronning Elizabeth havde givet sin velsignelse til at parret brugte dette navn. Men nu træder en kilde frem, og ifølge denne, var det bestemt ikke tilfældet.

Det skriver den britiske avis Mirror.

Robert Hardman, som er skribent hos det britiske medie Daily Mail, har netop skrevet biografien ‘Charles III: Ny konge, nyt hof’ og her kommer der nye detaljer frem.

I biografien står der blandt andet, at den anonyme kilde “aldrig mindedes at have set dronning Elizabeth så rasende, som da ‘Sussex-parret’ (Harry og Meghan, red.) meddelte, at dronningen havde givet sin velsignelse til, at parrets datter skulle hedde Lilibet.

Derudover beskriver biografien også, at Harry og Meghan angiveligt skulle have forsøgt, at få flere medarbejdere fra Buckingham Palace til at støtte op om dem. Det skulle dog være gået sådan, at Harry og Meghan her mødte afvisninger.

Harry og Meghans forhold til den britiske kongefamilie har været betændt lige siden, at de medvirkede i et interview med Oprah Winfrey. Her beskyldte de blandt andet den britiske kongefamilie for mobning og racisme.