Den nyfødte dreng deler navn med populær Disney-karakter

I 2021 deltog Tilde Munkholm i ‘Den store bagedyst’.

Kort før nytår sidste år, kunne Bagedyst-stjernen afsløre, at hun og manden Thomas Gregersen ventede sit første barn.

Graviditeten har ikke været helt nem, det har Tilde tidligere afsløret på sin Instagram-profil.

Blandt andet tog Tilde Munkholm 25 kilo på under graviditeten, og det var ikke nemt. Det fortalte hun om i et hudløst ærligt opslag på det sociale medie.

“Det har været hårdt og frustrerende at min krop har ændret sig så hurtigt og jeg har slet ikke kunne følge med den. Det har været hårdt ikke at kunne passe ens tøj. Det har været hårdt at føle sig størrere. Det har været hårdt at have forskellige graviditetsgener. Det har generelt bare været pisse hårdt at være gravid – i hvert fald for mig,” skrev Tilde blandt andet i et opslag.

Deler navn med elsket Disney-karakter

Men onsdag den 21. juni var ventetiden endelig forbi, og Tilde Munkholm blev mor til en lille dreng. Den glædelige nyhed delte Tilde også med sine 75.000 følgere.

Og nu er der igen en opdatering fra Bagedyst-stjernen. Hun afslører nemlig nu sønnens navn, der indtil nu har været hemmeligt.

“Olaf – min lille charmetrold,” skriver hun nu til et billede af sønnen på Instagram.

Hvis man har set Disney Pixar filmen ‘Frost’, så tænker man sikkert straks på snemanden Olaf. Den søde og glade snemand er nemlig en stor del af filmen og er også blevet en af de elskede karakterer derfra.

I Danmark er der ifølge Danmarks statistik lige nu 538 mænd med navnet Olaf.

Herunder kan du se opslaget med lille Olaf.