“Kongeord” var kun starten. Nu kommer ny bog om landets nye regent snart.

Danske litteraturelskere, gør jer klar!

Efter triumfen med “Kongeord”, en bog der øjeblikkeligt toppede bestsellerlisterne, byder Politikens Forlag nu på endnu et fascinerende indblik i livet af Kong Frederik d. 10.

Det skriver Se og Hør.

Den nye bog, “Frederik X – en konge bliver til”, skrevet af Anne Sofie Kragh, er planlagt til udgivelse den 8. februar, og spændingen er allerede til at føle.

Dette er ikke blot endnu en kongelig biografi. “Frederik X – en konge bliver til” lover at tage læserne med på en unik rejse gennem kongens liv – fra hans barndom på Amalienborgs øverste etage til hans dage som en ‘næsten helt almindelig’ studerende i Aarhus, og videre til de udfordringer og triumfer, der formede ham til den regent, han er i dag.

Over 200 billeder vil ledsage disse fortællinger, hvilket giver et sjældent og farverigt indblik i kongens personlige og offentlige liv.

Interessen for Kong Frederik er mere end en litterær trend; det er et vidnesbyrd om en nation dybt engageret i sit monarki. “Kongeord” af Jens Andersen, der stadig er nummer et på Aller Bøgers bestsellerliste, og hans tidligere værk “Under bjælken”, understreger fascinationen.

Med “Frederik X – en konge bliver til”, får danskerne endnu en mulighed for at dykke ned i kongens liv. Så for alle, der søger et dybere lag af den kongelige saga, ser det ud til, at boghandlerne har præcis, hvad I har brug for.