For et par uger siden kom 16. sæson af ‘X Factor’ på TV 2 til en afslutning, og normalt ville der være en pause i mediernes dækning af programmet, indtil en ny sæson er på trapperne.

I år er ‘X Factor’ stadig omdrejningspunkt for debat, da der fortsat er et centralt spørgsmål uden svar: Hvem skal nu erstatte Sofie Linde, efter at hun meddelte sin afgang?

Den 33-årige populære vært meddelte tidligere i år, at hun ville forlade showet for at tage en pause og finde ud af, hvad hun ønsker at beskæftige sig med fremadrettet. Derudover lagde hun også vægt på, at det nu var hendes tur til at give fanen og oplevelsen videre.

Siden den nyhed kom frem, har der været en del spekulationer om, hvem der vil overtage værtsrollen, men uden nogen konkrete oplysninger. For nylig skrev Her&Nu dog, at de kunne breake radioværten Maria Fantino fra ‘Curlingklubben’ som vært. Dette har hverken TV2 eller Maria Fantino dog svaret på. Lige indtil nu.

TV2 har nemlig reageret på rygterne, men desværre for dig og mig, så er der ikke noget konkrekt.

De hverken bekræfter eller afviser rygtet, som B.T. har spurgt dem om: “TV 2 oplyser, at der endnu ikke er lukket en ’X Factor’-vært,” lyder udtalelsen.

B.T spurgte også TV2, om en DR-vært kunne være fast ansigt på TV2s X Factor samtidig, men dette svarede TV-stationen ikke på. Der lød blot et “Der er ikke lukket nogen aftale endnu”.

Mens Her&Nu er sikre på, at Maria Fantino er ny X Factor-vært, når der blændes op for 17. sæson 1. januar 2024, så virker TV2 ikke ligeså sikre.

Hvem ser du gerne som vært for X Factor næste år?