Nu er der godt nyt til alle ‘Swifties’.

Den danske Taylor Swift-ekspert Sofie Aukdal har skrevet en medrivende fortælling om det internationale popfænomen.

Swift-feberen raser verden over, og til maj får skandinaviske fans mulighed for at opleve megastjernen live, når hendes rekordsættende Eras-tour kommer til Sverige. 

Læs også: TV 2-stjerne jubler: “Jeg har altså lige verdens bedste nyhed”

I denne flotte bog fortæller Sofie Aukdal i ord og billeder om den amerikanske sanger, musiker og sangskriver, som også er en benhård forretningskvinde.

Det skriver Lindhardt og Ringhof i en pressemeddelelse.

Sofie Aukdal. Foto: Thomas A.

Taylor Swift er pigen fra landet, der flyttede til Nashville som 14-årig og blev klodens største popstjerne. Til nogle af hendes rekordstore stadionkoncerter er publikums hoppen blevet målt som små jordskælv på Richterskalaen. Og i dag er hun en politisk magtfaktor, der kan få millioner af unge til at registrere sig som vælgere ved at lave et enkelt opslag på de sociale medier. 

Læs også: Det er slet ikke som du tror i Badehotellet: Nu får du forklaringen

Taylor Swift: Mastermind byder både på flotte billeder og en indføring i superstjernens verden, karriere og personlige historie. Sofie Aukdal analyserer desuden sangerens musikalske univers og verdensberømte tekster.

Dette er en bog til alle de Swifties, der laver friendship-bracelets og bruger deres kommepenge på merchandise og koncertbilletter, men også til dem, der lige er hoppet ombord på Swift-vognen.

Sofie Aukdal skriver for kulturmediet Soundvenue, er cand.mag. i musikvidenskab og har som fan selv fulgt sangeren tæt gennem mange år.