I øjeblikket må Mikkel Hansen sidde på sidelinjen, men nu giver Mikkel Hansen en status på, om han snart vender tilbage på banen.

Mikkel Hansen, stjernen fra Aalborg Håndbold, sidder for øjeblikket på sidelinjen på grund af en lyskeskade, som har plaget ham siden starten af marts. Trods sin skade, er han optimistisk omkring sin tilbagevenden til spillet.

Han fortæller til TV 2, at han nærmer sig en tilbagevenden og har deltaget i flere intense træningssessioner. “Jeg er ikke langt fra at vende tilbage. Vi har lagt vægt på at jeg skal igennem flere træninger på fuld kraft,” forklarer Mikkel Hansen. Han tilføjer, at han kunne have spillet i lørdagens kamp mod BSH, men valgte at udskyde for at undgå at forhaste sin genoptræning.

Læs også: Vanvittig forvandling: TV 2-stjerne viser vildt vægttab

Desværre er tiden ved at løbe ud for Hansens karriere, idet det er blevet annonceret, at han vil trække sig tilbage efter sommerens OL, hvilket markerer afslutningen på en imponerende karriere.

Aalborg Håndbold står over for afgørende kampe både i den danske liga og Champions League. Deres succes i disse turneringer kunne have haft stor gavn af Hansens tilstedeværelse på banen.

Hansen har udvist forsigtighed med sin skadesbehandling, herunder indlæggelse af en blokade som forebyggelse, og han anerkender vigtigheden af at håndtere skaden korrekt for at undgå langvarige problemer. “Det er vigtigt at være påpasselig og sikre sig, at skaden ikke bliver værre,” siger han og anerkender de smerter, han har måttet udholde.

Læs også: Trump slår fast: Vil smide prins Harry ud

I lyset af hans kommende pensionering og de kommende højprofilerede kampe, hvori Aalborg møder Vestprém i Champions League kvartfinalerne og er i semifinalerne i Herreligaen, er presset på for at Mikkel Hansen kan blive spilleklar til at hjælpe sit hold i denne kritiske fase af sæsonen.