Kronprinsparret hepper med, når det går løs

Sommeren anno 2023 er fyldt til randen med store sportsbegivenheder, hvor danske repræsentanter har været i centrum.

Et nervepirrende Wimbledon er overstået, hvor den unge Holger Rune overgik alles forventninger, og leverede den ene brillerende præstation efter den anden, der fik ham hele vejen til turneringens kvartfinale.

I mellemtiden har Jonas Vingegaard mere end gjort sig fortjent til igen i år at begive sig op på sejrspodiet, når Tour de France inden længe slutter. Midtjyden der vandt verdens største cykelløb sidste år, har nu så godt som sikret sig titlen som ‘forsvarende Tour-vinder’, da Vingegaard ligger langt over resten af feltet med kun tre etaper tilbage.

Og selvom Wimbledon er slut, og Tour de France lakker mod ende, så er der fortsat grunde for danskerne til at lade fjernsynet køre, og Dannebrog blive i flagstangen.

På lørdag begiver det danske kvindelandshold sig ud på banen, når de skal forsøge sig mod nogle af verdens bedste kvindeliglige fodboldhold ved dette års VM, der bliver holdt i Australien og New Zealand.

Pernille Harder og resten af de danske jernkvinder skal prøve kræfter mod Kina lørdag, og forberedelserne er i fuld gang.

Og med på vejen har kvindelandsholdet fået talrige lykønskninger med sig – og især krydsede fingre fra to individer er værd at bide mærke i.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har nemlig sendt en kærlig hilsen afsted i landsholdets retning, på det danske kongehus’ officielle Instagram-profil.

‘Held og lykke piger – vi hepper på jer!’ skriver det royale par i i teksten på billedopslaget, der viser de danske fodboldkvinder.

Og den royale støtte er tydeligvis faldet i god jord blandt kvindelandsholdet, der kvitterer med en ‘tak for støtten’-kommentar i kommentarfeltet.

Du kan se det støttende opslag her: