Hugo Helmigs lejlighed på Østerbro er blevet solgt

Hugo Helmig døde som kun 24 årig til stor sorg for den efterladte familie.

Nu er lejligheden, som han efterlod sig på Østerbro, blevet solgt. Prisen på lejligheden skulle ikke være til at klage over, da den eftersigende blev solgt til udbudsprisen.

Hugo havde sikkert arvet nogle gode musikgener fra faren, Thomas Helmig, da han allerede i en tidlig alder havde stor succes med musikken. Desværre var der andre problemer, der tyngede den talentfulde og unge musiker.

Det endte derfor med at blive til en alt for kort karriere. Og et alt for kort liv.

Udover chokket og sorgen, efterlod han sig også en lejlighed på Østerbro, som nu har fået en ny 20 årig ejer. Det skriver Se og Hør.

Lejligheden på 85 kvm gennemgik en større renovering, inden den blev sat til salg. Hugo Helmig nåede desværre kun at bo ganske kort tid i lejligheden, inden han gik bort.

Udover at være søn til Thomas Helmig, blev Hugo kendt for flere af sine egne hits. Især nummeret “Please Don’t Lie” indtog de danske hjem og blev i 2017, den mest spillede sang i de danske radioer.

Hugo Helmig blev for alvor folkekendt i DR-serien “Hugo og Helmig”, der blev vist kort tid efter udgivelsen af “Please Don’t Lie”. Han valgte dog at afslutte musikkarrieren i 2021, året inden han døde.

Da Hugo selv købte lejligheden på Østerbro, som lå på 3. sal og tæt ved søerne, blev den købt for 5.950.000 kroner.

Den nye pris lyder dog på hele 6,5 millioner. Hvor meget renoveringen af lejligheden har kostet, er der ikke nogen meldinger om.

Salget af lejligheden skulle dog være gået efter planen, og mon ikke den nye ejer glæder sig til at flytte ind i den totalrenoverede lejlighed.