Det er en trist men nødvendig beslutning.

“Et eventyr” 

Sådan lød ordene fra den 42-årige ‘Badehotellet’-stjerne i kølvandet på hans seneste titel på CV’et. 

I 2020 blev han nemlig restaurantejer af Havnsø Fisk ApS, hvormed han åbnede to fiskerestauranter langs kysten i Havnsø, Nordvestsjælland. 

Den populære ”Badehotellet”-stjerne må dreje nøglen om efter tre hårde år med underskud.

Han sprang fra at være skuespiller til restaurantejer i 2020, og kaldte samtidig sin nye tjans for ”et eventyr”.

Men nu er den 42-årige ”Badehotellet”-stjerne Anders Juuls to fiskerestauranter langs kysten i Havnsø i Nordvestsjælland samt ved Skovshoved gået konkurs.

Det skriver Ekstra Bladet.

Havnsø Fisk Aps havde skuespilleren sammen med den lokale tømrer Thomas Christian Nielsen og restauratør Mads Olsen, som også driver Café Pixie på Østerbro i København.

“Som ung, nystartet virksomhed har vi været særligt sårbare over for de stigende fødevare- og energipriser, som 2022 har medført. Dette har desværre resulteret i, at vi har måttet erklære Havnsø Fisk ApS konkurs, lyder udtalelsen fra skuespilleren og den nu tidligere restaurantejer,” som fortsætter:

“Vi sætter nu fiskeudsalg, røgeri og restauration til salg og håber dermed, at der fortsat vil være frisk fisk på havnen i Havnsø i mange år frem.”

Anders Juuls første store forretningseventyr var netop fiskeprojektet i Havnsø Havn, som ligger lige ud til vandet nord for Kalundborg. Derudover indbefatter konkursen også Skovshoved Fisk lidt nord for København.

De fleste ”Badehotellet”-seere kender Anders Juul som Amandas store kærlighed, Max, i den populære TV 2-serie. Men den 42-årige skuespiller er også kendt for store roller i DR’s ”Fred til lands”, krimihittet ”Efterforskningen” og spillefilmen ”En frygtelig kvinde”.

 De to forretninger, som han før var i ejerkredsen hos, er begæret konkurs den 12. januar.