Manuskriptforfatterne deler glædelig nyhed med fans.

Rosalinde Mynster, elsket af fans for sin rolle som Fie i de første fem sæsoner af ‘Badehotellet’, er nu klar til at vende tilbage til den skærmede kystlinje i seriens tiende og sidste sæson.

Stig og Hanna Thorsboe, de kreative kræfter bag TV 2’s hitserie, delte den spændende nyhed med B.T.

“Vi havde en historie til Morten og Fie, og så spurgte vi Rosalinde om hun havde lyst til at tage en lille tur tilbage, og det havde hun bestemt,” delte forfatterparret.

Serien, der snart afslutter sin imponerende løb, har længe været savnet af Mynster, hvis karakter rejste langt væk men nu finder vejen hjem.

“Det er ikke nogen voldsomt stor historie, men vi var glade for at kunne få nogen af dem med, vi havde haft med tidligere, når vi skulle slutte serien,” siger Stig Thorsboe om det genforenede cast.

Efter seks år væk fra ‘Badehotellet’, udtrykte Mynster tidligere åbenhed over for en tilbagevenden.

“Hvis det bliver aktuelt, vil jeg gerne komme tilbage i nogle afsnit. Men det er jo forfatterne, der bestemmer,” sagde hun til B.T.

Nu er det blevet aktuelt, og Mynsters tilbagevenden er en realitet, til stor glæde for seriens mange trofaste følgere.

Med besættelsen bag sig, lover ‘Badehotellet’s tiende sæson et nostalgisk gensyn med Fie og en fejring af seriens lange og succesrige rejse.

Fans kan se frem til at følge Fie og Morten, når de endnu engang betræder det velkendte badehotel til nye eventyr og et sidste farvel.