Nu har 10. sæson af Badehotellet snart premiere.

Søndag den 3. marts på TV 2 Play og søndag den 10. marts på TV 2 er der premiere på den 10. og allersidste sæson af Badehotellet.

Serien har været et enormt hit på TV 2, og har gennem intet mindre end 10 år, været en stor succes. Nu venter sidste sæson lige rundt om hjørnet, og det samme gælder derfor et gensyn med mange af seriens elskede karakterer.

Nogle har været med siden starten, som eksempelvis Amanda, som spilles af Amalie Dollerup, derudover finder man også Merethe Mærkedahl, Ulla Vejby, Lars Ranthe, Jens Jacob Tychsen og mange flere, på rollelisten i Badehotellet.

Men udover de mange kendte karakterer, så har TV 2 tidligere afsløret, at seerne også kommer til at se nye ansigter i den sidste sæson – samt få et gensyn med en gammel kending.

Det er blandt andet Kitty Hansen, som spillede med i nogle af seriens første sæsoner.

“En af dem er Kitty Hansen, som spilles af Andrea Øst Birkkjær. Hun var med i sæson 3 og 4, hvor hun trådte ind i serien som skuespillerelev. Her ankom hun til hotellet i selskab med hr. Weyse, der havde lovet at læse med hende hen over sommeren. Det endte som bekendt med, at hun gjorde et skæbnesvangert indtryk på en af de mandlige stamgæster, hr. Frigh.” lyder det blandt andet fra TV 2 i en pressemeddelelse udsendt tidligere i år.

Du kan se eller gense Badehotellets første ni sæsoner på TV 2 Play.