Tivoli fortalte sidste år, at det verdenskendte britiske boyband Take That indtager Plænen den 28. juni.  Nu kan det afsløres, at Coco O., Rasmus Seebach og Saveus også bliver del af årets Fredagsrock-program. De kommer alle på hver deres måde til at sætte deres personlige aftryk på årets program. Planlægningen af årets program er fortsat i proces og forventes offentliggjort til marts, men sikkert er det, at der lægges ud med Coco O. den 12. april klokken 22:00

Fans kan med fordel allerede nu sætte kryds i kalenderen den 12. april, når en af Danmarks helt store R&B- og soulstemmer Coco O. indtager Tivoli. Publikum kan se frem til hits som Soldier, Arms og Unlock samt nyere sange. Coco O. er et stærkt livenavn, og hendes koncerter har med deres koreografi, lysshow og særegne vokalharmonier et internationalt præg.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Hele Danmarks Rasmus
Rasmus Seebach har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks mest populære og flittige hitsnedkere. Med hits i sangkataloget som NatteravnOlivia og Tusind Farver er han garant for at kunne samle generationer på tværs, hvilket ikke har set sit lige siden Kim Larsen. Når Rasmus Seebach inviterer til fest på Plænen, er der helt sikkert udsigt til fællessang og fest. Rasmus Seebach er også snart aktuel i Askepot – The Musical, hvor han leverer musik og tekster og måske synger han også en eller to sange fra den nye musical? Det må tiden vise. Krydset i kalenderen skal i hvert fald sættes den 21. juni kl. 22:00

Rasmus Seebach ser frem til koncerten på Plænen og siger:

”At give koncert på plænen i Tivoli betyder noget helt særligt for mig. Som ung stod jeg selv og skrålede med blandt publikum og havde en fest med vennerne. Derfor er det stadig en helt speciel oplevelse for mig at stå på netop den scene. Jeg kan love alle, at mit band og jeg vil gøre alt for at skabe et brag af en festaften! Vi spiller alle dem, du kender, og måske en enkelt af de nye. Jeg glæder mig til at fyre den af i Tivoli!”

Saveus 
Årets Fredagsrock-sæson er den 27. i rækken. Programmet er fortsat i proces, men det kan afsløres, at det bliver rockbandet Saveus, der kommer til at afslutte årets Fredagsrock-sæson. Der er næppe mange, som ikke anerkender forsangeren Martin Hedegaards store musikalitet og kraftfulde stemme. Nogen vil endda gå så langt som at mene, at han er blandt de allerbedste mandlige sangere i Danmark. Det må være op til publikum at afgøre, når de kan se frem til en velbesøgt afslutningskoncert den 20. september kl. 22:00.

Coco O. siger:

“Jeg har fået æren af at åbne fredagsrock-sæsonen. Det glæder jeg mig meget til. Der er noget magisk ved at spille i Tivoli. Mit band og jeg vil gøre vores bedste for at gøre det til en dejlig aften” 

Martin Hedegaards forsager i Saveus fortæller:

”Tivoli er på mange måder en magisk portal til et andet sted, midt i København. Elsker det billede og den følelse Tivoli giver mig. Det bliver fedt at spille på Plænen igen.”

Take That er jo afsløret
Tivoli afslørede i 2023, at det britiske boyband Take That, som tager på turné i 2024 også slår vejen forbi Tivoli den 28. juni 2024 kl. 22:00.  Boybandet består afGary Barlow, Howard Donald og Mark Owen. Med sig har trioen sange fra deres nye album ”This Life” og et imponerende bagkatalog af hits som Back for Good, Patience, Rule the World mm.

Tivolis kulturdirektør, Frederik Wiedemann, siger:
”Det er en stor glæde, at vi igen i år kan tiltrække nogle af Danmarks mest populære kunstnere sammen med stærke udenlandske artister. Tivoli og Fredagsrock er for alle, og vi har gennem mere end 25 somre haft en fast tradition for koncerter, der tiltrækker mange gæster i alle aldre og indenfor mange genrer. Den tradition ser vi frem til at fortsætte i år”.

Tivoli åbner den 22 marts kl 11:00