Ingen af ‘X Factor’-finale uden store stjerner. Nu har TV 2 offentliggjort, hvem der optræder med deltagerne.

Den store ‘X Factor’-finale bliver afholdt i Arena Randers, og den nærmer sig med hastige skrift.

I dag løftes sløret for nogle af de mest prominente kunstnere som man kan se frem til at opleve ved finalen afsnittet.

Det drejer sig om ‘Scarlet Pleasure’, ‘Andreas Odbjerg’ og ‘Ida Laurberg’ – og de glæder sig.

“‘X factor’ har på mange måder et specielt sted i mit hjerte – jeg stillede op i anden sæson og var ret tæt på at komme til liveshows – men endnu mere vigtigt fik jeg noget af den første anerkendelse fra en professionel del af branchen – yderligere har jeg været en del af holdet bag produktionen det sidste år, Ankerstjerne var dommer, og det var virkelig intenst, men også virkelig rart i kraft af den kærlige næsten efterskolestemning, der er på produktionen og bag scenen,” fortæller Andreas Odbjerg i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Til sidst er det jo 3. år i træk, at jeg optræder og 2. gang jeg får lov til det med en helt ny sang, der nærmest har premiere i showet. Jeg har set alle årets udsendelser og synes, at Simon Kvamm har været en udsøgt gave til programmet – den fortolkning af ‘rigtige venner’ med ROSEL var genialt.”

Også Scarlet Pleasure ser frem til den store aften i morgen.

“Vi glæder os vildt meget til showet på fredag, hvor vi skal optræde med vores helt nye sang ‘Pompeii’, som på en måde passer til aftenen. Sangen handler om at feste, mens jorden går under. Vi har fuldt med i årets ‘X Factor’ og er utroligt glade for at få lov at være en del af programmet,” fortæller sanggruppen.

For musikeren Ida Laurberg bliver fredag noget ganske særligt.

“Jeg har virkelig fulgt tæt med i ‘X Factor’ i år og synes, alle finaledeltagerne er vildt seje. Det føles ret surrealistisk at skulle spille i det setup. Det er første gang nogensinde, jeg skal optræde i tv med en af mine egen sange, så jeg er helt vildt spændt!,” fortæller Ida.