Læs trænerens vilde respons her.

Håndboldverdenen blev ramt af et sandt chok, da Færøerne formåede at skabe en vaskeægte sensation ved at hive et uventet uafgjort resultat hjem mod Norge.

Landstræner Nikolaj Jacobsen, der i øjeblikket førte Danmark til sejr over Grækenland, var ikke alene om at blive overrasket af den bemærkelsesværdige præstation.

Mens han var midt i at kommentere på danskernes præstation mod Grækenland, modtog Jacobsen nyheden om Færøernes imponerende resultat mod Norge. Et smil bredte sig på hans ansigt.

“Tog de point fra dem? Det er vanvittigt flot! Det må jeg sige,” udbrød den sejrende landsholdstræner til B.T.

Jacobsen, der tidligere har mødt det færøske hold, har nu fået endnu en modstander der kunne resultere i en underholdende kamp for håndboldherrerne.

“Jeg ønsker dem alt det bedste. Det kunne være sjovt at møde dem til en slutrunde, når der nu er så stort et dansk islæt med de unge drenge deroppe,” udtalte Jacobsen.

Færøerne formåede at vende et bagudvendt resultat på 23-26 i slutfasen til en uafgjort, hvilket sikrede dem en plads i håndboldhistorien og satte et spørgsmålstegn ved Norges videre deltagelse i turneringen.

Den bemærkelsesværdige præstation åbnede døren for en potentiel møde mellem Danmark og Færøerne i de kommende runder, hvilket kun ville tilføje yderligere spænding til det allerede intense håndboldeventyr.

Vi har jo mødt dem før, så det kunne da være specielt, men hvis jeg regner rigtigt…. Slår Norge Slovenien, vil de stadig ryge ud,” uddyber Jacobsen.