Både nye og gamle kendisser skal med den hyldede landsholdstræner til Tyskland.

Hvis du troede at de danske håndboldherrer kunne nyde lidt afslapning efter deres legendariske EM-sejr i Sverige, så kan du godt tro om igen.

Inden længe skal flokken nemlig afsted til Tyskland, hvor to Euro Cup-kampe skal spilles. Og i den forbindelse vil den garvede træner gerne prøve nye kræfter af ude på banen, skriver TV2 Sport.

Af nye spillere der gør deres landsholdsdebut, finder man følgende navne:

  • Simon Gade, målmand i Aalborg Håndbold.
  • Oskar Vind Rasmussen, fløjspiller i GOG.
  • Emil Bergholt, stregspiller i Skjern Håndbold.
  • Thomas Arnoldsen, bagspiller i Skanderborg-Aarhus.

Nikolaj Jacobsen ser en mulighed for at bruge de to kampe som mulighed for at se de potentielt kommende landsholdsstjerner an.

“Jeg vil gerne bruge kampene på at se nogle af de lidt yngre kræfter an, som jeg håber og tror på skal være en del af landsholdet i fremtiden” udtaler han sig.

“I og med at vi allerede er kvalificeret til EM, er det en oplagt mulighed for at få sluset dem ind på landsholdet. Jeg vil gerne have en bred vifte at vælge imellem, nu vi er begunstiget af at have så mange dygtige spillere i Danmark”.

Man skal derfor ikke forvente at se nogle af sidste måneds guldvindere på banen.

Hverken Niklas Landin, Kevin Møller, Magnus Saugstrup, Mikkel Hansen, Johan Larsen, Hans Lindberg, Rasmus Lauge, Henrik Møllegaard, Lasse Møller, Mads Hoxer eller Michael Damgaard tager nemlig med landsholdet ned over den tyske grænse.

De to kampe vil blive spillet henholdsvis den 9. Og 12. Marts.